Cursus StarttoRun Witmarsum vanaf 07 maart 2015

Zaterdag 07 maart 2015 gaat in heel Nederland vanuit een initiatief van de Atletiekunie de cursus “StarttoRun” weer van start.

Ook de loopgroep Witmarsum doet weer volop mee, vanaf 2013 werd de cursus georganisseerd en dit voorjaar is voorlopig de laatste hardloopcursus.

Onder leiding van hoofdtrainer Cor de Vries uit Leeuwarden en assistent Janny Yntema zullen ook dit voorjaar de lopers in 7 weken tijd de grondbeginselen van het hardlopen bijgebracht worden.

Naast deze trainingen krijgen de deelnemers ook antwoorden op vragen die er zijn rondom hardlopen, blessures, voeding, schoeisel, verzorging voeten en kleding.

De cursus wordt afgesloten met een heuse 3 km loop en na de cursus kunnen de deelnemers doorstromen in de vervolgcursus Run to the Start.

U kunt zich inschrijven via www.starttorun.nl (locatie Witmarsum).
Volgens die site krijgt u een keer per week een gezamelijke training aangeboden maar in Witmarsum, is er de mogelijkheid om op de reguliere dinsdagavond gezamenlijk onder leiding van een gediplomeerd trainer te trainen. Zie voor de mogelijkheden en de exacte trainingsdag en -tijden: www.loopgroepwitmarsum.nl

De eerste bijeenkomst is op zaterdagochtend 07 maart 2015 om 14.00 uur bij in de Doopsgezinde kerk, Arumerweg, Witmarsum. 

Schroom niet en schrijf u vandaag nog in voor de cursus via www.starttorun.nl

Info: Janny Yntema 0517-850573