Tja wat doe je als Loopgroep Witmarsum in Coronatijd. Konden we eerst nog buiten trainen in viertal met daarbij de trainer, daarna werd het een tweetal met trainer. Wat doe je dan? Er is besloten om de training op dinsdagavond niet meer door te laten gaan, een iedere loper kon een oproep doen in de loopgroepapp om een maatje te zoeken om het het desbetreffende schema van die week lopen. 

We zijn een recreatieve Loopgroep en voor ons staat plezier en gezellig lopen met elkaar voorop. Hoe konden wij het nu toch gezellig maken zodat we onderweg veel plezier met elkaar konden beleven. Met dank aan Mirjam Boomsma die met de challenges de lopers in Mantgum in beweging kreeg. Van haar kreeg de Loopgroep de ideeen aangedragen en via zoeken op internet kon de trainer de lopers laten lopen voor natuurlijk dikke prijzen.

De eerste challenge was een Bingo in eigen dorp. Helaas regende het pijpestelen en was het onmogelijk de Bingokaart droog te houden. En daarbij denken we niet dat de brildragers veel huisnummers hebben kunnen zien. Bingo

We kregen een pracht van een foto van de verregende lopers en zo te zien hadden ze het naar hun zin.