In het voorjaar kon De Loopgroep Witmarsum niet starten met de cursus hardlopen voor beginners. Nu de RIVM maatregelen zijn versoepeld, zien we weer mogelijkheden om opnieuw te starten met bewegen.
Loopgroep Witmarsum begint op woensdag 19 augustus om 19.00 uur een nieuwe cursus Loop je fit. In 10 weken bouw je op van 1 naar zo’n 30 minuten hardlopen en je leert ook alle beginnerstrucs.
Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke woensdagavond op voor een energieke training in het dorp, het bos of omgeving.
Ik ben niet sportief en/of heb nog nooit hardgelopen. Kan ik meedoen? Ja, natuurlijk, Loop je fit is een loopprogramma voor iedereen. Mannen en vrouwen, totaal ongetraind en sportievelingen. De trainers zorgen dat iedereen op eigen niveau traint. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!
Twijfel je nog? Doe dan mee aan de eerste les (proefles) om te zien of het wat voor je is. Ben jij niet degene die mee wil doen, maar ken je wel iemand die interesse heeft, deel dan dit bericht.
Kosten: 10 lessen voor 50 euro
Voor meer informatie: Janny Yntema
Telefoon: 06-12328305
Aanmelden (proeftraining en cursus): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.