Door vakantie en andere drukte heeft niemand kans gezien om onze loopactiviteiten op de site te plaatsen, maar dat gaan we nu ruimschoots inhalen.

IMG 20181205 WA0003

 
Ons laatste nieuws ging over de organisatie van de Kidsrun in september, maar daarvoor hadden we het grote nieuws van Matteke en Folkert natuurlijk moeten vermelden.  Zij zijn ontzettend blij met de geboorte op 2 september van Femke, Bauke en Minke hebben er een zusje bij, gefeliciteerd. 
 
terschellingEnkele van onze lopers waren al weken zich aan het voorbereiden voor de Trail van Terschelling op 7 oktober. Dit liep voor Nynke niet naar wens, op een smal geitenpad hoog in de duinen ging ze door haar enkel. Gelukkig was Ineke nog in de buurt en heeft de medelopers op de hoogte gebracht en is bij Nynke gebleven. Daar zaten ze midden in de natuur te wachten op hulp. De een na de andere hulpbrigade kwam, maar kon niets voor haar betekenen. Ondertussen was er een helikopter geland en ja daar zijn Nynke en Ineke mee naar het vaste land gevlogen. In Sneek bleek op enkelhoogte haar kuitbeen te zijn gebroken.
Sterkte Nynke. Yvonne en Willy zijn gelukkig heelhuids gefinisht.
 
Op 27 oktober heeft Steven de bossen en paden van Dwingelerveldloop verkend en heeft een heerlijke 15 km gelopen in een nette tijd van 1.28.49. Een dag later werd door Ineke, Yvonne en Willy een zware duinentrail in Schoorl gelopen van 17 km.
 
Ondertussen had Paul voorgesteld om ook eens op zaterdag in het Robbenoordbos bij Den Oever te lopen. Nou dat hebben we de eerste keer geweten, we kwamen een dikke bult tegen om u tegen te zeggen. We zijn er ondertussen al enkele keren geweest en ook verdwaald natuurlijk, we kennen nog niet alle paden, dus kom je soms voor verrassingen te staan.
Willy
StevenYvonne
Ineke
Om van al deze trails, loopjes en trainingen te herstellen hebben we een zaaltraining met gewichten en matjes gehad, waar onze spieren weer lenig werden gemaakt.
 
sinterklaasloopWilly rende in Bolsward nog achter de Sint aan waar wij op onze reguliere trainingsavond 4 december, achter de Pieten aan liepen, helaas konden wij ze niet te pakken krijgen, ze konden net wat sneller lopen dan de achtervolgers. Gelukkig had de BBL commissie voor elk een zakje pepernoten. 
 
Voor dit jaar doen nog enkele lopers mee aan een Cross in Sneek en staat de Adventurerun op Ameland op het programma.
 
Verhalen, anekdote's ed. kunnen worden gestuurd naar Matteke.