Dinsdag 23 mei stond er weer een leuke hardlooptraining op het programma. Opdracht was; iedereen zoveel mogelijk op de fiets, want er stond een combinatietraining op het programma. Mensen vanuit Pingjum, Schettens en ja zelfs ook vanuit Schraard kwamen op de fiets! Fantastisch!

 

Intervaltraining warmingupNatuurlijk begonnen we zoals iedere training met een fijne warming-up, even lekker inlopen en rekken en strekken. Het was een heerlijk zomeravond, iedereen in het dorp was nog lekker bezig en er waren zelfs al mensen een tent aan het opzetten. Janny stelde nog voor aan de betreffende meneer om met de hele hardloopgroep in de tent te overnachten, maar hier schrok hij zo van dat ie meteen de tent weer heeft afgebroken.

Na het rekken en strekken was het dan tijd voor het echte werk. Afwisselend 4 minuten hardlopen en 4 minuten fietsen. Een leuke intervaltraining op een hele andere manier dan normaal. Lekker even flink doorlopen en daarna ‘uitrusten’ op de fiets Intervaltrainingen daarbij genieten van het heerlijke weer en de rust. In sommige mensen kwam de ware triatleet naar boven. Hup, snelle wissel en weer door! Machtig! Er is nu ook gebleken dat je als dame beter geen herenfiets kunt gebruiken als je een triatlon wilt gaan doen, alle snelheid is eruit op die manier, en dat wil je niet natuurlijk. Na 40 minuten zat de training er alweer op, iedereen was zeer voldaan! 

Tijd voor een cooling down en nog een kleine fotoshoot door onze topfotograaf Janny. Bedankt weer voor deze leuke training, zeker voor herhaling vatbaar!

Voor meer foto's zie: https://goo.gl/photos/gd3gSiPxAt7qtquu7