LEREN HARDLOPEN, BEST VERSTANDIG

Op zaterdag 6 september starten we in Witmarsum weer met een nieuwe beginnerscursus hardlopen Start to Run. Start to Run is een bewezen effectief programma van de Atletiekunie om deelnemers op een laagdrempelige en plezierige manier in beweging te krijgen en te houden.

 

 

Uit de behoefte peiling van Sportdorp bleek dat er behoefte was in Witmarsum aan begeleid hardlopen. Hardlopen is goed voor je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat je fitter voelen en de voldoening ervaar je echt niet achteraf!

 

Met een gerichte training en de nodige begeleiding wordt een traject van zeven weken uitgestippeld waarna je klaar bent om een trainingsloop van 20 tot 25 minuten aaneengesloten te kunnen hardlopen. Tijdens de 7-weekse cursus Start to Run kunnen de beginnende hardlopers elke week kennis maken met de theorie over het herkennen van blessures, schoenen en kleding, eten en drinken, loopscholing en het verzorgen van je voeten onder het genot van een bakje koffie.

Daarna gaan we onder de professionele leiding van hardlooptrainer Cor de Vries elke zaterdag een ander aspect van het lopen behandelen.

 

Altijd al willen beginnen met hardlopen? Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen.

Inschrijven kan vanaf 1 juli via de site www.starttorun.nl via locatie Witmarsum kun jij je aanmelden.

 

Meer informatie via Janny Yntema: 0515-850573 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.