Loopgroep Witmarsum

Elke dinsdagavond en zaterdag wordt er getraind door Loopgroep Witmarsum. Jij bent ook welkom.

We verzamelen ons op dinsdagavond in de gymzaal, Mr. de Vriesstraat 64, 8748 BW Witmarsum. We starten om 19.30 uur met een gezamenlijke warming-up. Hierna volgt een ieder zijn/haar schema. We blijven als groep zoveel mogelijk bij elkaar. We stofzuigen in de pauze of de snelle lopers maken een extra lus. We sluiten samen weer af.

  

Elke zaterdagmiddag wordt er ook gelopen. In de zomermaanden starten we om 9.00 uur en vanaf oktober t/m april om 14.00 uur. De locatie waar we lopen kan per week verschillen, we lopen in Witmarsum, Arum, Kimswerd, Zurich, Makkum, Schettens e.o.

Wil je meelopen op zaterdag stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je hoort dan de starttijd en locatie.

 

Het lidmaatschap van de Loopgroep is €50 per jaar. Meld jij je aan na de grote vakantie dan bedraagt het lidmaatschap €25. Je krijgt van de penningmeester via de mail een factuur, graag voor 1 februari overmaken. Lidmaatschap opzeggen graag voor 1 november.

ALS LID VAN DE LOOPGROEP LOOP JE ALTIJD OP EIGEN RISICO MEE!!!