Loopgroep Witmarsum

Het materiaal zit in twee kasten in de gymzaal, 1 grote in lerarenkamer en 1 kleine in berging.
Wat Omschrijving Aantal
Matjes   12
Gewichten 0,5 kilo 12
Gewichten 1 kilo  12
Horden   20
Medicine ballen 2 kilo (gr) 7
Medicine ballen 2 kilo (kl) 1
Chinese hoedjes   50
Beaded ropes   12
Dynaband blauw 3
  zwart 2
Weerstandband zwart 6
Evasion belts   2
Loopladder   1
Pylonen groot/gaten 12
Stokken   16
Hoepels   16
Battle rope   1
Shirts L 6
  XL 3
  XXL 3
     
Vlaggetjes    
     
Startvlag   1
Finishvlag   1

OPROEP!

Janny is onze one and only trainer en zou het ontzettend leuk vinden als zij zou worden bijgestaan door een 2e en misschien zelfs 3e trainer. Dit zal wat druk afnemen doordat er altijd een vervanger is en ook is de groep dan wat gemakkelijker op te delen tijdens de training in verschillende afstand groepjes. Je kunt je interesse kenbaar maken bij Janny die wat meer informatie over het trainerschap kan verstrekken.

EEN STUKJE VEILIGHEID:

1. De wintermaanden staan weer voor de deur en we merken natuurlijk allemaal dat de dagen weer korter worden en dat er op avond alweer in het donker wordt gelopen. Om veiligheidsredenen willen we jullie zo verlicht mogelijk op de avondtrainingen zien verschijnen – dmv hesjes, verlichte arm- en enkelbanden of lampjes etc.

2. Op de openbare weg lopen we met maximaal 2 personen naast elkaar, binnen de bebouwde kom en op fietspaden aan de rechterkant en buiten de bebouwde kom aan de linkerkant.

LIDMAATSCHAP:

> dit loopt van 01 januari tot en met 31 december.

> Lidmaatschap dient voor 01 februari betaald te zijn.

> Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 01 november.

ALS LID LOOP JE ALTIJD OP EIGEN RISICO MEE!!!!

 • Loopgroep Witmarsum opgericht 2005

ALS LID VAN DE LOOPGROEP LOOP JE ALTIJD OP EIGEN RISICO MEE!!

 • Wees minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig.
  • Het is verplicht om bij trainingen in het donker binnen de bebouwde kom een reflecterend hesje te dragen. Buiten de bebouwde draag je niet alleen een hesje maar ook licht.
 • Samen uit/samen thuis: verlaat niet voortijdig een training zonder het aan de trainer of andere deelnemer te melden.
  • Denk om je eigen en iemand anders veiligheid. Houd je aan de geldende verkeersregels.
  • Loop in principe bij twee of meer deelnemers buiten de bebouwde kom aan de linkerkant van de weg, hier kan om legitieme redenen van afgeweken worden, de trainer heeft de eindbeslissing in dezen. Binnen de bebouwde kom aan de rechterkant of op trottoir. Loop zoveel mogelijk aan de rechterkant op fiets- en voetpaden.
  • Volg de aanwijzingen van de trainer op.
  • Heb respect voor je medelopers, de trainer en de medeweggebruikers, zorg ervoor dat je niemand tot last bent.
  • Waarschuw je medelopers voor obstakels zoals bijvoorbeeld andere weggebruikers, roosters, takken, poep, dieren, paaltjes, vluchtheuvels en voor achteropkomend of tegemoetkomend verkeer.
 • Ga zorgvuldig om met het materiaal van de Loopgroep.
  • Pas je taalgebruik aan zodat anderen er zich niet aan storen: niet vloeken, geen schuttingtaal, geen seksistische opmerkingen, geen discriminerende grappen etc.
  • Wanneer anderen je storen aan je kledingkeuze ga daar dan over in gesprek.
  • Vanzelfsprekend is fysiek geweld not done.
  • Roken en alcohol hoort niet bij (loop)sport en is tijdens de trainingen en wedstrijden niet toegestaan.

 

September 2005
Loopgroep Witmarsum

Trainingsomgeving Loopgroep Witmarsum.

Elke dinsdagavond en zaterdag wordt er getraind door Loopgroep Witmarsum.

We verzamelen ons op dinsdagavond in de gymzaal, Mr. de Vriesstraat 64, 8748 BW Witmarsum. We starten om 19.30 uur met een gezamenlijke warming-up. In Witmarsum maken we gebruik van een aantal pleintjes en de straten in het dorp. De ondergrond is asfalt, klinkerbestrating en stoeptegels. De straatverlichting is niet altijd optimaal (vooral in het buitengebied), vandaar dat de lopers verplicht zijn om veiligheidshesjes en voldoende verlichting te dragen. Dit om gezien te worden en om zelf goed de omgeving te kunnen scannen.

We blijven als groep zoveel mogelijk bij elkaar. We stofzuigen in de pauze of de snelle lopers maken een extra lus. We sluiten samen weer af.

Elke zaterdag wordt er ook gelopen. In de zomermaanden starten we om 9.00 uur en vanaf oktober t/m april om 14.00 uur. De locatie waar we verzamelen kan per week verschillen, we lopen in Witmarsum, Arum, Kimswerd, Zurich, Makkum, Schettens e.o. We willen op de zaterdagen gebruik maken van andere ondergronden, bijv. de atletiekbaan, een multi-court, sportveld, bos, strand, zeedijk en schelpenpaden.

Ook nu blijven we als groep zoveel mogelijk bij elkaar. We stofzuigen of de snelle lopers maken een extra lus. We sluiten samen weer af.

Wil je meelopen op zaterdag stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je hoort dan de starttijd en locatie.

 

ALS LID VAN DE LOOPGROEP LOOP JE ALTIJD OP EIGEN RISICO MEE!!!