Loopgroep Witmarsum

De derde challenge is een estafette, die de hele maand november loopt. Via de loopapp kun je drie lopers in je team vragen (max dus vier). No 1 begint haar/zijn loopje en na afloop geef je de estafettestok door aan de volgende loper of gooit het in de brievenbus. De afgelegde kilometers geef je door via de app. Zo gaat de estafettestok van loper naar loper in je team. Ook deze challenge doet natuurlijk mee voor de grote prijzen die er zijn te winnen. Heb je geen tijd om te lopen of ben je geblesseerd, ook de kilometers op je werk mogen dan meetellen. geel

Team Geel bestaat uit Steven, Houkje, Yvonne S.

Het stokje is al enkele kilometers onderweg en door de blessure van Yvonne S heeft Yvonne W enkele kilometers gelopen. 

Geel1

 Team Paars bestaat uit Trienke, Willy en Nynke. Ook hier gaat het stokje van hand tot hand. Nadat Trienke het stokje aan Nynke had overhandigd trok Nynke de stoute schoenen aan voor haar loopje naar Arum, bij Willy het stokje overgedragen en toen dezelfde kilometers met veel tegenwind terug. Dat viel nog beslist niet mee.

paarspaars1

Team Rood bestaat uit Ineke, Sjoerd en Jacob de swalker. In de Loopgroepapp plaatste Ineke een foto om 13.43 met daarna om 13.44 de tekst: Heb het stokje overgegeven aan Sjoerd, die het op zijn beurt al weer overgegeven heeft aan Jacob. Om 13.44 heeft er een switterige foto van Sjoerd in de app gestaan, maar helaas voor ons is die ook om 13.44 weer verwijderd. Nu weten we nog niet of Sjoerd uit de douche kwam of toch een minuut heeft gelopen.

 

SienDap H en S

Team Rose bestaat uit Sietske en Daphne, twee loopsters uit de cursus Loop je Fit. Top dat deze dames mee willen doen, mocht je ze tegenkomen geef ze een warm applaus.