Loopgroep Witmarsum

De commissie BBL (Betty, Berber, Lianne) had afgelopen dinsdagavond een Paasloop in het bos georganiseerd onder de naam BBL (Bijzonder Belangrijk Loopgebeuren).

Paasloop 1Paasloop 2Paasloop 4    

Ze waren zelf al vroeg in het bos aanwezig om de paaseieren in mandjes op zes bijzondere plaatsen te verstoppen. Ze hadden de kasten thuis op de kop gehaald om maar zoveel mogelijk mandjes te voorschijn te toveren. Betty kwam zelfs haar bruidsmandje tegen waar prima eieren in pasten. Zo stonden vijf mandjes verspreid over enkele honderden meters van elkaar en er hingen grote paaseieren in de boom. Deze eieren waren alleen te bereiken door met een touw de tak naar beneden te halen. Richard trok zo hard dat hij hele takken meenam als trofee.

Paasloop 6

Paasloop 5

 

 

We werden in groepen gedeeld en door te dobbelen kon men een ei halen. Het was nog niet de bedoeling dat de chocolade eieren werden opgegeten. Anita kon er met moeite afblijven maar onder streng regime van Rens lukte haar dit. Voor een groot ei moest men toch wel een rondje bos lopen.
 
Met veel loopplezier werd er gedobbeld en gelopen en na afloop kreeg een ieder eieren mee naar huis. Veel dank aan de groep BBL.
   
   

Paasloop 8
Paasloop 11

 
 
 
Paasloop 12